Getuigenis Admishift

Emilie Verhaeghe en Leen Van Kerkhove (zaakvoerders Admishift)

“Voor ons als iets kleinere onderneming biedt het Bedrijvencentrum een professioneel kader dat betaalbaar is. Voor ondernemers en groeiende bedrijven die op zoek zijn naar ruimte en het persoonlijk aspect belangrijk vinden is het bedrijvencentrum een ideale match als je het ons vraagt.”

Admishift vindt haar bedrijfswaarden terug in BCVLAR

“Met Admishift verlichten we de administratieve last van groeiende KMO’s door hen te koppelen aan geschikte freelancers. We zoeken altijd naar een juiste match en naar verbinding. Zo zijn we ook hier in het Bedrijvencentrum Vlaamse Ardennen gekomen.

Als je een sociaal ingestelde ondernemer bent, dan kan het lastig zijn om altijd van thuis uit te werken. Er zijn natuurlijk wel samenwerkplekken maar dan heb je niet echt een eigen ‘domein’. Hier in het Bedrijvencentrum hebben we het beste van twee werelden: we hebben een eigen ruimte en we mogen daarnaast gebruik maken van de faciliteiten en alle andere ruimtes die hier aanwezig zijn: vergaderzalen, flexbureaus, de keuken…
Er is hier ook een receptie die gasten verwelkomt, pakketjes aanneemt en die zelfs in onze naam de telefoon opneemt als we dat willen bij afwezigheid. Zo krijgen mensen de professionele indruk van Admishift die we willen uitstralen.
Ook een grote meerwaarde is het netwerk van ondernemers dat je hier krijgt in het Bedrijvencentrum. In de wandelgangen en de gemeenschappelijke ruimtes komen we elkaar tegen en op de (informele) netwerkbijeenkomsten en de activiteiten die hier worden georganiseerd leren we elkaar beter kennen. Het feit dat Christiaan, de directeur, een groot netwerk heeft is ook een meerwaarde. Bij Admishift zoeken we altijd naar de ‘klik’ die cruciaal is voor een succesvolle samenwerking. Dat is hier ook het geval in het Bedrijvencentrum.

Voor ons als iets kleinere onderneming biedt het Bedrijvencentrum een professioneel kader dat betaalbaar is. Voor ondernemers en groeiende bedrijven die op zoek zijn naar ruimte en die het persoonlijk aspect belangrijk vinden is BCVLAR een ideale match als je het ons vraagt.” (Emilie Verhaeghe en Leen Van Kerkhove, zaakvoerders van Admishift)

 

(Emilie Verhaeghe en Leen Van Kerkhove, zaakvoerders van Admishift)